duminică, 17 februarie 2013

perchezitii cornesti 17.02.2013


Cinci politisti ar fi anchetati în cazul furtului de combustibil din rafinarii. În cadrul actiunii declansate duminica dimineata de Politie si Parchet, Directia Generala Anticoruptie a initiat propria ancheta în localitatea Cornesti.
mascati descinderiAnchetatorii au descins la Politia din Cornesti, perchezitiile vizându-l, conform unor surse, inclusiv pe seful sectiei.
Autoritatile au informatii conform carora mai multi politisti îi sprijineau pe cei care furau combustibil.
Peste 230 de perchezitii imobiliare au fost demarate duminica dimineata, în sapte judete, împotriva hotilor de produse petroliere. Actiunea la care participa mai mult de o mie de politisti este coordonata de IGPR, Parchet si DGA, fiind sprijinita si de SRI.
Potrivit primelor informatii, reteaua prin care erau furate produsele petroliere actiona în rafinarii si în cele doua aeroporturi din Bucuresti, prejudiciul adus fiind de peste un milion de lei.
Suspectii printre care se numara atât angajati ai rafinariilor cât si administratori ai unor societati comerciale erau urmariti înca din anul 2010.
La actiunea demarata în Dâmbovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Vrancea, Constanta si Bucuresti participa 600 de autospeciale si un elicopter care monitorizeaza din aer desfasurarea fortelor.
“Este o actiune de foarte mare amploare e coordonata de IGPR si Parchetul de pe lânga Tribunalul Dâmbovita, la care se adauga suportul SRI. E un prejudiciu însemnat de 1,1 milioane de lei. Vor fi puse în aplicare 241 de mandate de aducere”, a precizat la România TV purtatorul de cuvânt al IGPR, Raluca Seucan.

2 comentarii:

ADMIN spunea...

Revenim cu imagini video!!!

ADMIN spunea...

mai multe stiri puteti gasi pe
www.stiridambovita.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu