duminică, 3 februarie 2013

LA FURAT DE FIER VECHI


 Un tânăr de 20 de ani îşi va petrece următorii ani în închisoare, după ce a fost prins de jandarmii dâmboviţeni la furat de conducte metalice în zona Măneşti. Pădurile de acolo sunt pline de conducte petroliere şi îi atrag ca un magnet pe hoţii de fier vechi.
Cel mai recent caz a avut loc vineri. Un bărbat care a sustras conductă metalică de pe raza localităţii Măneşti a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni.
 
"O patrulă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, sat Gheboieni, a depistat pe drumul forestier din localitate o persoană suspectă care transporta mai multe bucăţi de conductă metalică, cu ajutorul unui atelaj hipo. În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că tânărul a  sustras 5 bucăţi de conductă în lungime totală de aproximativ 35 metri. Persoana intenţiona să transporte materialul feros care aparţinea unei societăţi comerciale, la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării", a declarat cpăitanul Ciprian Vătăşelu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmboviţa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu