luni, 4 februarie 2013

DÂMBOVIȚA NU PRIMEȘTE FINANȚARE PENTRU DRUMURILE NAȚIONALE



ionut  savoiu 2
Astăzi încep discuțiile în plen pe marginea proiectului de buget pe anul 2013. Din păcate pentru județul nostru, anul acesta nu s-au alocat niciun fel de sume pentru drumurile naționale, respectiv pentru cele două mari proiecte pe marginea cărora s-a făcut caz în ultimii ani.
Este vorba despre modernizarea DN 71, Bâldana-Târgoviște, și lărgirea la patru benzi a DN 7, Bâldana-Titu.
Proaspătul deputat Ionuț săvoiu, ales parlamentar chiar în Colegiul 7 Titu, s-a arătat dezamăgit de această situație și a încercat să prezinte opiniei publice, prin intermediul presei, cauza acestei nealocări bugetare.
Spune Săvoiu că totul pleacă de la fosta guvernare, care a omis Târgoviștea, respectiv județul Dâmbovița, din liniile directoare de trasee europene, care vor fi finanțate cu prioritate.
”Ne gândim acum să promovăm un proiect legislativ de includere a orașului Târgoviște pe traseele TEN-T, pentru a nu mai fi uitați pe viitor sau pentru a nu mai fi lăsați la urmă. Vrem să schimbăm această realitate”, a declarat Ionuț Săvoiu.
De menționat că cele două tronsoane de drumuri naționale – DN 71 și DN 7, prioritare pentru județul nostru, vor intra la finațare cel mai probabil în 2015! Până atunci, nu avem decât să mergem din groapă-n groapă!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu